"Не вийшло": Росіяни намагались таємно провезти до країни тіло вбитого на Донбасі військового

Російські прикордонники затримали автомобіль у якому намагались перевести тіло.

Груз 200. Фото: dsnews.ua

Російські прикордонники 1 травня затримали вантаж з тілом убитого військового РФ. Про це повідомили в ГУ розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Як стало відомо, це було тіло військовослужбовця 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК ВС РФ, громадянина Росії Рафаеля Шарифулин.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...