Арнольд Шварцнеггер про бій Кличка з Джошуа

Поєдинок завершився перемогою Ентоні Джошуа технічним нокаутом в 11 раунді.

Кличко-Джошуа. Фото:znaj.ua

Голівудський актор і екс-культурист Арнольд Шварценеггер надіється, що бій реванш між Володимиром Кличком та Ентоні Джошуа таки відбудеться. Про це він написав у своєму Facebook одразу після бою українця з британцем, передають Патріоти України.

"Один з найбільш захоплюючих боїв, який я коли-небудь бачив. Вітаю Ентоні Джошуа з перемогою. Кличка - за дивовижний бій. Надіюсь, що буде реванш". - написав Шварценеггер.

Арнольд Шварценеггер спеціально приїхав до Лондона, щоби побачити поєдинок між Володимиром Кличком (екс-чемпіон за версіями WBA, IBF та WBO) і чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа.

Перед тим британець двічі відправив Кличка в нокдаун. Українець в 6 раунді відправив Джошуа у важкий нокдаун потужним правим прямим у голову. Але добити так і не зміг.

Відомо, що Шварценеггер давно є палким шанувальником братів Кличків, про що неодноразово говорив і відвідує майже всі бої за участі Володимира Кличка.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...