Артур Панов оголосив сухе голодування

Український політв’язень Артур Панов, якого в Росії звинувачують у підготовці терактів, оголосив про початок безстрокового сухого голодування.

Артур Панов. Фото: so-l.ru

"Я прагну, щоб мене екстрадували в Україну і судили там", – заявив сьогодні Панов, звертаючися до колегії суддів. Як повідомляє "Інформатор" Панов вимагає екстрадувати його в Україну протягом двох тижнів, передають Патріоти України.

“Я живий, живу і буду жити. Буду жити, щоб в один з днів повернутися в Україну до своєї сім’ї, своїх співвітчизників, щоб почати по-справжньому цінувати свободу і власне життя”, – написав Панов.

Нагадаємо, що 14 лютого Панов заявив клопотання про визнання його військовополоненим, перенесення процесу в Москву і зажадав, щоб його в зв’язку з хворобою не тримали під час засідань в “клітці”. Суд відхилив клопотання. У той же день Панов оголосив сухе голодування, однак, за словами його адвоката, припинив її 18 лютого. 23 березня Панов заявив про відновлення голодування. 5 квітня адвокат Панова заявив, що через стан здоров’я його підзахисний був змушений припинити голодування.

Нагадаємо, нещодавно російські ЗМІ повідомляли про смерть українського політв’язня у російському СІЗО. Однак пізніше на особистій сторінці Артура Панова з’явився допис, яким він спростував повідомлення про свою загибель.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді, - Голобуцький

субота, 4 травень 2024, 0:15

"М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді - в основному на мультфільмах. Лідирує "невбиваєма франшиза" "Маша и Медведь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмереж...

Якщо хто не знав: усіх громадян СРСР було офіційно розбито на чотири сорти, - журналіст

субота, 4 травень 2024, 0:00

"Поки ви розмірковуєте над тим, яке м'ясо придбати на великодневий стіл, розповім про далеке вже минуле. Бо як не дивно, чим воно далі, тим більше виринає "свідків його" котрі кричать як було все добре. От буквально кілька днів тому один такий розпинав...