"Батя, ми старались": Карикатурист зобразив зняття з розшуку Інтерполу Януковича (фото)

Георгій Ключник відреагував забавною карикатурою на зняття президента-втікача Віктора Януковича з міжнародного розшуку.

Віктор Янукович. Фото: shipovnik.ua

Відомий український художник Георгій Ключник відреагував забавною карикатурою на зняття президента-втікача Віктора Януковича з міжнародного розшуку Інтерполу. Карикатура була опублікована на сторінці Facebook художника, передають Патріоти України.

На малюнку зображені генеральні прокурори України, які працювали після Революції Гідності.

Віктор Шокін, Віталій Ярема, Олег Махницький та Юрій Луценко стоять на колінах, подаючи новину про зняття Януковича з розшуку Інтерполу.

"Батя, ми старалися", - підписана ця карикатура, що за 2 години зібрала понад 130 лайків і близько 50 репостів.

"Вони всі повинні бути на повідку у Петі, що кланяється, тоді композиція буде завершеною", "господарів вони бояться більше, ніж гніву людського", - пишуть користувачі мережі в коментарях.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...