Батьки білоруських школярів шоковані поборами задля виступу російських зірок

Батьків дев'ятикласників змусили платити за виступ зірок на випускному.

Єгор Крід. Фото: https://inforesist.org

У Мінську учні 9 класу і їх батьки обурилися, коли класний керівник попросив здати по 25-35 рублів на виступ російського співака Єгора Крида і групи «MBAND», пише tut.by, передають Патріоти України.

«Днями в загальну групу в Viber класний керівник написав, що всім централізовано потрібно купити квитки на концерт якогось Крида. Це розпорядження дало управління освіти і на концерт діти підуть замість екскурсії, - розповідає tut.by мама учня 9 класу столичної гімназії Радянського району. - У групі почалося бурхливе обговорення. По-перше, діти самі не хочуть йти на Крида, він багатьом взагалі не подобається. По-друге, чому ми повинні спонсорувати російський шоу-бізнес?»

Батьки вирішили не здавати ніяких грошей і звернулися до редакції порталу.

30 травня в «Мінськ-Арені» відбудеться концерт «Останній дзвінок 2017». «Свої кращі хіти виконають найпопулярніші артисти нового покоління - Єгор Крід і група« MBAND », - йдеться в афіші. Частина квитків не розпродана.

«Розпорядження ніякого не було, це неправда. Просто розглядається новий формат проведення останнього дзвоника. Так, запрошуються учні на «Мінськ-Арену», але це все на добровільних засадах. Якщо наші діти зацікавлені будуть, то, звичайно, вони туди підуть. Якщо немає - їм будуть запропоновані інші форми: або екскурсії, або дискотека в установі освіти, - коментує Інеса Соболенко, начальник управління освіти, спорту і туризму Радянського району. »

- Інеса Миколаївна, якщо діти не хочуть йти на цей концерт, вони мають право відмовитися?

- Звичайно, ніхто не може змусити дитини або батька купити квиток на концерт без його бажання.

В управлінні освіти Радянського району відзначили, що квитки на «Останній дзвоник 2017» ще ніхто не купував, поки йде «роз'яснювальна робота».

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...