"Бажання безвізу": У Криму почали рекламувати українські закордонні паспорти (фото)

Місцеві туристичні фірми відкрито пропагують послуги з оформлення українського біометричного закордонного паспорта

Крим-Україна. Фото: https://politeka.net

На одному з інформаційних порталів півострова на головній сторінці з’явилася реклама місцевої туристичної фірми. Компанія пропонує мешканцям анексованого Криму повний спектр консультаційних послуг з оформлення українських документів, зазначають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Зокрема, кримчанам пропонують допомогу в оформленні біометричного закордонного паспорта України, який дасть право на безвізовий в’їзд на територію ЄС.

Крім того, фірма готова проконсультувати щодо заміни фото в паспорті громадянина України, заміні паспорта в зв’язку з псуванням, допомогти з реєстрацією в Києві, отриманні довідки про несудимість.

Також кримчанам пропонують оформити Шенгенську візу в український закордонний паспорт до моменту вступу режиму безвіз в дію.

Нагадаємо, що за інформацією української влади, жителі тимчасово окупованих територій зможуть отримати біометричний закордонний паспорт та інші українські документи за умови збереженні внутрішніх українських паспортів. В ЄС також заявили, що для жителів Криму не будуть впроваджені спеціальні правила в’їзду. Безвізовим в’їздом зможуть скористатися жителі анексованого півострова з українськими документами.




Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...