"Бій, про який говоритимуть", - легендарний Леннокс Льюїс вражений поєдинком Кличка і Джошуа

Легендарний боксер підбадьорив українця.

Ленокс Льюіс. Фото: kyiv.co.ua

Екс-чемпіон світу Леннокс Льюїс прокоментував поєдинок між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа, який завершився перемогою британського боксера, а також підтримав українця, зазначають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

"Оце так бій! Вітаю обох боксерів - вони подарували вболівальникам бій, про який говоритимуть. У ньому було все, про що шанувальник боксу може тільки мріяти: першокласні дії, висока драма, труднощі, наполегливість, повага.

Великий крок вперед для Джошуа! Велика перемога! І скільки ж мужності Кличко показав в цьому бою! Це гідно поваги! Не вішай носа, брат! ", - написав Льюїс в своєму "Твіттері".

Нагадаємо, Джошуа здобув перемогу технічним нокаутом. Рефері зупинив бій в одинадцятому раунді.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...