Рабинович назвав єдиного справжнього російського політика

Слава Рабинович заявив, що нинішній президент Володимир Путін ніколи так і не був політиком.

Слава Рабинович. Фото: newspile.ru

"Єдиним справжнім російським політиком є опозиціонер Олексій Навальний, а не президент Володимир Путін", - сказав у коментарі для видання "Обозреватель" Слава Рабинович, передають Патріоти України.

"Я особисто бачу єдиного справжнього політика в Росії - Навального", - сказав він, відповідаючи на питання про те, чи є в РФ гідний "вожак", який може очолити протестні настрої.

"Кажуть, що в Росії є тільки два політики, що Навальний став другим справжнім політиком в Росії після Путіна. Але я вважаю це твердження помилковим, тому що Путін не є політиком. Путін є диктатором, який насильницьким чином захопив і насильно утримує владу в країні, диктатором, який встановив фашистську диктатуру", - підкреслив фінансист.

"Він не є політиком. Він ніколи не брав участі в теледебатах - про що взагалі можна розмовляти в цьому контексті?" - додав він.

"Тому єдиним справжнім політиком в Росії є Навальний. Останнім часом він це прекрасно продемонстрував і довів", - резюмував Рабинович, маючи на увазі всеросійський протест 26 березня.

Раніше Слава Рабинович констатував: заяву президента Росії Володимира Путіна про недопущення "кольорових" революцій демонструє той факт, що "з головою у нього зовсім погано"; революція в РФ може виникнути не всупереч, а завдяки перебуванню Путіна у владі.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...