Бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали Авдіївки (фото) (відео)

Терористи застосували міни калібру 120 мм.

Обстріляне подвір'я у Авдіївці. Фото: https://tsn.ua

Учора, 26 квітня, близько восьмої вечора приватний сектор Авдіївки знов постраждав від обстрілу бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

"Руйнувань зазнали 3 приватних будинки по вулиці Кірова: пошкоджена покрівля та лінія електропередач, вибиті вікна, зруйнований паркан, посічені осколками стіни та брама", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, внаслідок обстрілу жоден з місцевих мешканців не постраждав. Наразі на місці події працюють представники СЦКК та місцевого відділу поліції.

За словами жительки міста, у неї "всі вікна полетіли".

Нагадаємо, ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, бойовики продовжують збройні провокації проти ЗСУ. З початку минулої доби ворог 54 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. За минулу добу двоє українських воїнів загинули, ще четверо військовослужбовців отримали поранення.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...