Бойовики зізнались у підготовці неповнолітніх розвідників

Під час наради у керівництві "ЛНР" доповідач зазначив, що підготовка розвідників у тому числі неповнолітніх проходить відповідно до намічених планів.

Розвідниця "ЛНР". Фото:https://www.obozrevatel.com

На одній з останній нарад у ватажка самопроголошеної "ЛНР" Плотницького доповідач А. Сорока повідомила про безпосередню участь у бойових діях проти ЗСУ п’ятнадцятирічної дівчини-снайпера, зазначають Патріоти України з посиланням на Дмитра Снєгірьова.

"П’ятнадцятирічна дівчина-снайпер загинула. За життя вона вирішила взяти прізвище батька. Мати її виїхала на територію України", – заявила Сорока під час наради.

Нагадаю, 10 вересня 2016 року аналітичний відділ ГІ "Права Справа" повідомив про те, що на території колишнього Луганського вищого військового авіаційного училища штурманів російськими кураторами створено тренувальний табір, в якому місцеві бойовики проходять підготовку для участі у диверсійній діяльності на території України.

Окремий курс навчання проходить так званий снайперський підрозділ, який налічує до двадцяти "курсантів". За інформацією місцевих джерел ГІ "Права Справа", серед "курсантів" снайперського підрозділу є жінки.

Після оприлюднення інформації аналітичного відділу ГІ "Права Справа", командування "народної міліції" самопроголошеної "ЛНР" підтвердило наявність у лавах "окремого гвардійського розвідувального батальйону" дванадцяти військових розвідниць.

23 лютого 2017 року, до дня "захисника Вітчизни", "за старанність проявлену при виконанні військового обов'язку, особисту дисциплінованість, вірність військовим традиціям і досягнуті позитивні результати в службовій діяльності", 12 військовослужбовців- жінок "окремого гвардійського розвідувального батальйону народної міліції ЛНР" були представлені до різних форм заохочення.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", бойову і професійну підготовку снайпери-жінки тренувального табору проходять на території колишнього Луганського летовища.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...