"Битва за майбутнє": Німецькі гіганти кинули виклик Google та Facebook

Низка великих німецьких компаній заявили про свій намір створити інформаційну платформу, що позмагається із американськими високотехнологічними компаніями-важковаговиками.

Google та Facebook. Фото: dazeinfo.com

Фінансова компанія Allianz, медіаконцерн Axel Springer, автовиробник Daimler, Deutsche Bank і Postbank, а також картографічний сервіс Here планують запустити систему, яка дозволить здійснювати “спрощений та безпечний” централізований вхід до багатьох онлайн-сервісів, – повідомляє Deutsche Welle, передають Патріоти України.

Таку функцію нині мають Google, Twitter та Facebook. Нова платформа також зможе набути додаткового функціоналу, зокрема і для електронних розрахунків.

Тривають переговори щодо залучення до проекту німецької телекомунікаційної компанії Deutsche Telekom. Наукову підтримку проекту забезпечать Європейська школа менеджменту і технологій (ESMT), а також Інститут відкритих комунікаційних систем Товариства імені Фраунгофера (FOKUS).

Початок втілення проекту залежить від згоди відповідних антимонопольних органів.

Водночас, як пише інформагенція Reuters, німецькі компанії включаються у боротьбу, що триває вже близько десяти років. уже У світі уже тривалий час змагаються за першість аналогічні платформи від Microsoft, Google та Facebook. Відстежуючи електронний слід користувача, інтернет-гіганти пропонують йому персоналізовану рекламу.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...