"Черговий перевертень у погонах": Правоохоронці затримали слідчого на отриманні хабара

У Одесі затримали слідчого одного із райвідділів поліції, який вимагав хабар за закриття кримінальної справи.

Гроші. Фото:  https://www.unian.net

У прес-службі прокуратури Одеської області повідомили, що, 27 квітня слідчі регіональної прокуратури спільно з співробітниками Управління СБУ в області та Управління внутрішньої безпеки ГУ Нацполіціі затримали слідчого поліції при одержанні неправомірної вигоди, передають Патріоти України.

«Слідчий відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУ НП в Одеській області отримав 1 тис. Доларів неправомірної вигоди за закриття кримінального провадження за фактом ДТП, в результаті якого загинула людина», - розповіли в прес-службі.

Відзначається, що зараз вирішується питання про відсторонення правоохоронця з посади і його арешт.

Як повідомили в прес-службі УСБУ в області, підозрюваний вимагав від громадянина 6,5 тис. дол. «Оперативники спецслужби затримали« перевертня в погонах »під час отримання частини неправомірної вигоди в розмірі 1 тис. Дол.», - уточнили в управлінні . Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (хабар) КК України. Тривають слідчі дії.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...