"Чергова ганьба": Найдорожча російська футбольна арена виявилась не готова до дрібного дощу (відео)

Стадіон "Крестовский" став найдорожчим стадіоном Росії, який буде приймати матчі Чемпіонату світу.

Стадіон "Крестовский". Фото: stadiums.at.ua

У Санкт-Петербурзі на Крестовському острові перший матч в історії приймає арена "Санкт-Петербург", побудована на місці стадіону імені Кірова. Найголовніший стадіон Росії, на будівництво якого було витрачено майже 50 млрд рублів, виявився не готовий до елементарного дощу, зазначають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель". Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

На видео, которое в своем Twitter разместил один из болельщиков видно, что крыша арены серьезно протекает.

Ранее сообщалось, что замена газона на арене в Питере может обойтись в 3 млн евро. Проблемы с покрытием возникли из-за неправильного проекта стадиона, который предполагал слишком маленькую глубину для поля - так называемого корыта, в котором размещается газон со всей "внутренней инженерией".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...

Боєць "Азова" розповів, чи можна було втримати Маріуполь у 2022-му

середа, 1 травень 2024, 22:41

Якби гарнізон Маріуполя, зокрема "Азов", 2022 року мав хоча б на тисячу бійців більше, події могли розвиватися зовсім інакше. Чи могли Сили оборони втримати "місто Марії", розповів офіцер бригади "Азов", оборонець Маріуполя на "Азовсталі" Ілля Самойлен...