"Черговий скандал": У невістки Порошенка знайшли паспорт РФ (фото)

Нещодавно молодший син президента сфотографувався у футболці з написом "Росія".

Петро Порошенко з сином та невісткою. Фото: rusdialog.ru

"От ви обговорюєте футболку сина Порошенка. А ось російський паспорт невістки Петра Олексійовича - Юлії Порошенко", - зазначив Дмитро Гнап, передають Патріоти України.

"Паспорт, судячи з даних, ще чинний. Я не знайшов на сайті Президента інформації про надання пані Юлії українського громадянства. Треба буде спитати президента на найближчій прес-конфереції чи його невістка досі з російським паспортом. Великої зради тут, звісно не має. Є люди, які з російськими паспортами воюють за Україну в добровольчих батальйонах. Думаю, Юлія Львівна теж ненавидить Путіна і росіян за війну проти України. Хоча, погодьтеся, який яскравий перформанс можна було б влаштувати: "Невістка українського президента спалює на Майдані свій російський паспорт". Особливо напередодні майбутніх виборів. Петре Олексійовичу, як вам ідея? Все гаразд, не дякуйте...", - додав журналіст.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...