Чому Лещенко не боїться літати в Москву - Сазонов відповів на атаки по "лівій руці" Яценюка

Політолог запідозрив нардепа Сергія Лещенка у роботі на олігарха.

Сергій Лещенко. Фото: 112.ua

Одразу після затримання Миколи Мартиненка в інформпростір України вкинули чергову порцію "плівок Онищенко". Їх автентичність під питанням, але пов'язати ці дві події в єдиний ланцюжок зміг би навіть другокурсник міліцейської школи, зазначають Патріоти України з посиланням на Кирила Сазонова.

Що там цікавого? Для мене найцікавіше - вояжі народного депутата і прес-секретаря НАБУ (не знаю, чи оформлені?) Сергія Лещенка в Москву до Григоришина і потім на літаку олігарха в Лондон. І в Куршавель, але про це вже писали. Григоришин, якщо хто не в курсі - російський олігарх з інтересами в українській енергетиці, нещодавно отримав від Порошенка українське громадянство. Ну, Петро Олексійович кому завгодно громадянство дає, це не новина. Тут про інше. Я б не ризикнув поїхати в Росію. Багато поганого про них писав, можуть затримати. Лещенко простіше - у нього там впливові друзі.

"Єдина логічна причина - потрібно було зустрітися ще з кимось, хто з Москви до Києва не прилетить", - зазначив політолог.

Але справа навіть не в цьому, хоча візьмемо до відома, як комфортно почуває себе нардеп у Москві. Просто раніше Лещенко і Григоришин спокійно зустрічались у крутих київських ресторанах. Проводили платежі через Ощадбанк Росії і взагалі не хвилювались. І тут - у Москву. Навіщо? Єдина логічна причина - потрібно було зустрітися ще з кимось, хто з Москви до Києва не прилетить. Інших версій у мене немає.

Ну а в Лондон на приватному літаку чому б і не злітати? Або в Куршавель на курорт? За все "уплочено". Мені здається, що ось всі ці розкоші курорти, перельоти на приватних літаках, зустрічі в Москві, Григоришин, Лещенко, НАБУ і затримання Мартиненко - вони якось пов'язані. Зрештою реформи в українській енергетиці після революції, які лобіював Мартиненко, не раз робили Григоришину боляче. Чи здалося?

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...

"Цікаво, коли цей іспанський сором вже закінчиться?": В справі Коломойського прокурори вигадали нову схему – експерт

середа, 1 травень 2024, 20:55

Експерт зауважив, що справа Коломойського ґрунтована на свідченнях 4-х осіб з технічного персоналу, серед яких касири й інкасатори, у той час як менеджери та аудитори протягом всього цього часу ніяких проблем не фіксували. Бюро економічної безпеки (БЕБ...