"Давно пора": В Україні набув розголосу флешмоб проти поборів у закладах освіти (відео)

В Україні стартував ФБ-флешмоб, який повинен спонукати батьків не фінансувати заклади освіти із власних кишень

Школа. Фото: svaomos.news

Від учора, 30 квітня, і до 7 травня у соцмережі Facebook запрошують усіх громадян долучитися до Всеукраїнського ФБ-флешмобу #ЯПротиПоборівВОсвіті, зазначають Патріоти України

«Можливо таким чином ми достукаємось та вплинемо на думку деяких батьків, які як зачаровані несуть гроші - готівку в заклади освіти, порушують законодавство та поглиблюють конфлікт між учасниками освітнього процесу та підпитують корупцію. А також, спробуємо привернути увагу міністра освіти та компетентних органів до проблеми. спробувати заставити місцевих чиновників, щоб ті виділяли нормальні кошти на освіту», - пояснила ідею акції Олена Пономарева, голова Батьківської Ради Львівщини.

Олена Пономарева також зазначила, що ініціатори флешмобу справді вірять у те, що кожен, хто розмістить таку аватарку, дотримується у житті принципів, про які засвідчує. «Ми привертаємо увагу, щоб батьки зрозуміли, що вони не одні і нас постійно стає все більше, перестали боятися, а почали думати», - додала співрозмовниця.

Для того, аби взяти участь у флешмобі, потрібно розмістити на своїй сторінці у Фейсбук аватарку із гаслом #ЯПротиПоборівВОсвіті. «Заставте чиновників працювати та перестаньте боятися. Шановні батьки - навчіться користуватися своєю головою, а не головою Голови батьківського (бандитського) комітету. Не може благодійний внесок бути ФІКСОВАНОЮ сумою - це вже корупція», - зазначають ініціатори акції.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: