"Депозит за столик 135 тисяч": Золота молодь з'їхалась на закритий концерт групи "Гриби" (фото)

На вході у розважальний заклад було припарковано кілька десятків люксових автомобілів.

Група "Гриби". Фото: grim-mira.livejournal.com

У Києві відбувся закритий захід для клієнтів елітного спортклубу Tsarsky. Українські олігархи, а також так звана золота молодь столиці зібралися 13 квітня в клубі Bel'Etage, щоб послухати групу, про яку останнім часом не говорить тільки ледачий, зазначають Патріоти України з посиланням на Олександра Барабашко.

Йдеться про групу "Гриби". Їхній відеокліп на хіт "Тает лед" на YouTube зібрав понад 46 млн переглядів.

Відомий блогер Олександр Барабошко (Крус) показав на вході в клуб низку припаркованих елітних автомобілів із "блатними" номерами.

"Для чого потрібні папараці, якщо вони зараз не під Bel'Etage. Тут сьогодні тусовка клубу Царський із виступом "Грибів". На вулиці сходка охоронців і водіїв, пацани на волинах", - написав у Facebook блогер. На фото видно, що біля клубу припарковані десятки люксових авто Lexus, Range Rover, Mercedes і Porsche з "блатними" номерами.

Зазначимо, що тільки вартість столика в цьому клубі від $750 до $5000 (депозит від 20 000 до 135 000 гривен на чотирьох), тому не дивно, що зібралися вершки суспільства.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...