Депутати ПАСЄ ініціюють відставку президента через відвідини Сирії з російськими урядовцями

Аграмунт сказав, що взяв до уваги цю позицію депутатів і по обіді повідомить, чи обговорюватимуть її завтра на публічних слуханнях.

Педро Аграмунт. Фото: https://www.unian.ua

В Парламентській асамблеї Ради Європи вимагають відставки Педро Аграмунта з посади президента ПАРЄ. З відповідною заявою сьогодні в Страсбурзі на сесії ПАРЄ виступив депутат Італії Мікеле Ніколетті, зазначають Патріоти України з посиланням на Уніан.

«Треба, щоб ви проявили політичну відповідальність та склали свої повноваження голови Асамблеї, щоб продемонструвати, що серйозна помилка несе за собою серйозні наслідки», - наголосив Ніколетті.

Цю пропозицію у своїх виступах підтримали й інші депутати ПАРЄ.

Аграмунт сказав, що взяв до уваги цю позицію і по обіді повідомить, чи обговорюватимуть завтра її на публічних слуханнях.

Він перервав пленарне засідання на 10 хвилин після того, як депутати зажадали від нього відповіді на запитання, чи готовий він стати предметом розгляду публічного обговорення його візиту до Сирії.

Як відомо, у березні президент ПАРЄ Аграмунт відвідав Сирію разом з делегацією російських депутатів. При цьому російська делегація в ПАРЄ перебуває під санкціями, які були накладені на неї в квітні 2014 року через анексію Криму. Ряд делегацій ПАРЄ, серед яких і українська, висловили обурення цим візитом Аграмунта до Сирії.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...