Важкий день - 2 травня: В Одесу ввели тактичні групи поліції, патрулі взяли під посилену охорону ключові об'єкти (відео)

В Одесу ввели додаткові сили поліції, які патрулюватимуть місто, щоб запобігти можливим заворушенням.

Поліція. Фото: zakarpattya.net.ua

"Правоохоронці заступили на патрулювання території Куликового поля, залізничного вокзалу, привокзальної площі, а також ринку «Привоз». Тактичні групи патрульної поліції працюватимуть в Приморському районі", – повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Ігор Бабич, передають Патріоти України

За його словами, правоохоронці прибули до Одеси з Києва та Дніпра аби допомоги одеським колегам у забезпеченні публічного порядку під час проведення масових заходів 2 травня.

«Сьогодні в місто прибули шість доданих груп. Вони нестимуть службу в пішому порядку, особливу увагу приділяючи потенційним правопорушникам, що пересуваються пішки вулицями міста. У посиленому режимі також працюють автопатрулі, що забезпечують безпеку дорожнього руху та контролюючі весь рух по місту», – зазначив він.

Він додав, що до пішого патрулювання також приєднаються тактичні групи патрульної поліції, які працюватимуть у Приморському районі міста.

Під час масових заходів у місті працюватиме система, яка в режимі онлайн дозволяє зафіксувати, оцифрувати і розпізнати обличчя учасників акцій.

Раніше у ВМС України повідомили, що будуть застосовувати зброю, у разі необхідності, під час можливих провокацій.

Також сьогодні у районі Куликова поля знайшли рюкзак з вибухівкою, в області затримали позашляховик з предметами військової амуніції та боєприпасами.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...