Донецький "Шахтар" достроково став чемпіоном України (відео)

Це вже десяте чемпіонство донецької команди.

Гравці "Шахтаря". Фото: http://patrioty.org.ua

Це стало відомо після сьогоднішньої перемоги "гірників" у Харкові над луганською "Зорею" - 3:2. М'ячі забили Факундо Феррейра (38-ма хвилина), Ісмаїлі (53) та Іван Ордець (55) - у складі чемпіонів; Ігор Харатін (80) і Денніс Бонавентуре (88) - у "Зорі", повідомляє Укрінформ, передають Патріоти України.

Це вже десяте "золото" футболістів "Шахтаря" у першостях України. Більше за них тріумфували лише київські динамівці - 15 чемпіонських титулів. Ще одного разу кращою була сімферопольська "Таврія"

У суботу відбулася ще одна гра чемпіонату. Донецький "Олімпік" обіграв одеський "Чорноморець" - 1:0.

Гол в активі уродженця Львівщини хавбека Івана Брікнера (16-та хвилина). Гра пройшла на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

На 79-й хвилині у складі "Чорноморця" вилучений Давид Хочолава.

У неділю, 7 травня,"Сталь" з Кам'янського протистоятиме львівським "Карпатам" (14.00, "Футбол 1"), "Зірка" у Кропивницькому зустрінеться з "Дніпром" (17.00, "Футбол 1"), а київське "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" зійдеться з "Олександрією" (19.30, "2+2").

Розпочався 28-й тур у п'ятницю. Луцька "Волинь" на домашньому стадіоні "Авангард" програла полтавській "Ворсклі" - 0:1. Вирішальний м'яч на 24-й хвилині забив Сергій Мякушко.

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 75 очок, "Динамо" - 58, "Зоря" - 42, "Олімпік" - 39, "Олександрія" - 37, "Чорноморець" - 37;

друга шістка - "Ворскла" - 34 очки, "Сталь" - 31, "Зірка" - 29, "Карпати" - 21, "Дніпро" - 18, "Волинь" - 13.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...