Донька мера Полтави їздить на дорогій машині та має бізнес у РФ (фото)

Наталія Мамай-Кириченко задекларували близько 34 млн готівки.

Наталія Мамай-Кириченко. Фото: https://gazeta.ua

Депутат Шевченківської райради Полтави та рідна донька полтавського міського голови Наталія Мамай-Кириченко опублікувала декларацію за 2016 рік. Має 33,5 млн готівки, бізнес у Полтаві, Києві і Росії, зазначають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua

Депутат придбала гараж і квартиру в Києві 133 "квадрати" і земельну ділянку в Полтаві на 30 соток. Водить німецький позашляховик Porsche, має бізнес в Україні та Росії.

Дохід її родини у 2016-му склав 2,4 млн грн. Основний прибуток - спадщина, зарплата, соціальна допомога і гроші від продажу транспортного засобу. Всього заощадження сім'ї нараховують - 7,5 млн грн, $350 тис і €600 тис.

Депутат має 2 тис. акцій кіпрської фірми "Mamarel Services Limited", номінальна вартість яких - 210 тис. грн. Разом із доньками тримає підприємство із розміщення реклами в ліфтах Києва, Москви і Санкт-Петербурга. Також зі зведеною сестрою має агентство нерухомості в Полтаві.

Торік витратила 545 тис. грн на навчання у офшорній зоні Ангільї.

Наталія Мамай-Кириченко - вдова. Її чоловік Богдан Кириченко помер під час велопрогулянки в столиці від гострого нападу панкреатиту, за офіційною версією. Він - двоюрідний брат українського мільярдера Андрія Веревського. Наталія сама виховує двох доньок.




Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...