Дружина президента вразила своїм патріотичним образом на відкритті "Євробачення-2017" (фото)

Вона була одягнена у жовто-блакитну сукню.

Марина Порошенко. Фото: vlada.io

Перша леді України Марина Порошенко обрала сукню-вишиванку українського бренду Vita Kin для церемонії відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2017, яке відбулося в КВЦ "Парковий", що на тиждень перетворився на Euroclub - місце зустрічі учасників конкурсу та проведення різноманітних вечірок, зазначають Патріоти України з посиланням на Vogue.ua.

Доповнила перша леді образ намистом ручної роботи, відсилають до символу конкурсу цього року - намисто. Створили прикраса майстра художнього салону "Мрії Марії"

Весь образ Марини Порошенко був витриманий в патріотичній жовто-синій гамі, навіть манікюр. Нагадаємо, що завдяки українському бренду Vita Kin про сукні-вишиванки дізнався весь модний світ. Сьогодні серед їх прихильниць королева Нідерландів Максима, Діта фон Тіз і Джованна Батталья.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...