"ДТП у столиці": Водій збив на зебрі дитину (фото)

У дитини забій руки і лоба.

ДТП. Фото: https://tsn.ua

У п'ятницю, 5 травня, у Києві, на Севастопільській площі, автомобіль збив 3-річного хлопчика на пішохідному переході, повідомляє Еспресо, передають Патріоти України.

Зазначається, що хлопчика забрала швидка, але він живий.

Зі слів свідків, батько із сином переходили дорогу на пішохідному переході тримаючись за руки, десь на середині переходу малий вирвався і побіг вперед. Водій різко загальмував і тільки трішки зачепив хлопчика.

Свідки також додали, що у хлопчика забій руки і лоба.

Нагадаємо, у Києві на бульварі Вацлава Гавела трамвай наїхав на людину. Зазначається, що внаслідок зіткнення потерпілому відрізало три пальці і здерло шкіру на правій нозі – удар колесом прийшовся по дотичній.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...