"Ейфорія закінчилась": Росіяни масово відмовились їхати відпочивати до Криму

На цьогорічні травневі свята все менше росіян відвідали Крим у порівнянні з минулим роком.

Кримський пляж. Фото: perepel-krym.ru

В анексований Росією український Крим в цьому році на травневі свята приїхало на 38% менше росіян, ніж в минулому році. Про це пише російська газета «Коммерсант» з посиланням на учасників туристичного ринку, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Популярность поездок по России во время майских праздников (период с 1 по 10 мая) заметно сократилась.

Представитель Российского союза туриндустрии (РСТ) Ирина Тюрина указывает, что спрос на внутренние туры в этом году снизился на 15–20% по сравнению с аналогичным периодом прошлого года.

Гендиректор туроператора «Дельфин» Сергей Ромашкин дифференцирует внутренние направления. По его словам, наиболее заметное падение продаж в период майских праздников показал Крым, куда отправились на 38% меньше туристов, чем годом ранее.

Наименьшее падение в 15% показал Сочи, добавляет он.

Директор по продажам НТК «Интурист» Сергей Толчин в том числе поясняет отказ россиян ехать в оккупированный Крым плохой погодой.

«Например, в Крыму весна в этом сезоне началась очень поздно, в прошлом году с похожей ситуацией мы столкнулись в сентябре, когда похолодание негативно сказалось на спросе в период бархатного сезона»,— сказал он.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...