Експерт закликав заборонити політичну силу Медведчука на законодавчому рівні

Віктор Бобиренко зазначив, що "Український вибір" потрібно заборонити, як і Комуністичну партію.

Віктор Медведчук. Фото: videomanuel.com

Подібні до «Українського вибору» Віктора Медведчука партії та організації потрібно заборонити в Україні на державному рівні. Таку думку в коментарі Радіо Свобода висловив експерт «Бюро аналізу політики» Віктор Бобиренко, передають Патріоти України.

«Український вибір» Медведчука, як і сам Медведчук, є антиукраїнськими по своїй суті, за своїми завданнями. І тому будь-які дії, які б унеможливлювали їхню діяльність, я підтримую і як людина, і як експерт. Проте тепер вони говоритимуть, що Семеніхін вийшов за рамки своєї компетенції і це не в правовому полі України. Тепер половина людей кричатиме «зрада!», інша – «перемога!». Я кажу, що це перемога. Адольф Гітлер теж говорив, що всі його дії ведуть до миру. Те ж саме говорить і Путін. Що Путін, що Медведчук – це абсолютне зло. Ті люди, які «повелися», мають розуміти: або їх використовують «в темну, як лохів», або вони є співучасниками злочину. Будь-які дії «Українського вибору» в Україні – це злочин. Проте їх має забороняти не Артем Семеніхін чи Віктор Бобиренко, а держава Україна. Взяти і заборонити, як компартію», – говорить Бобиренко.

Зрив заходів, організованих «Українським вибором», відбувається вже не вперше. На початку квітня активісти намагались зірвати подібне зібрання партії у Хмельницькому, в лютому ж представники «Національного корпусу» зірвали форум «Українського вибору» в Маріуполі.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...