Філатов відреагував на гучну заяву Захарченка

Мер Дніпра відповів ватажку так званої «ДНР» щодо входження нашого міста у Новоросію.

Олександр Захарченко. Фото: actuallno.com

Олександр Захарченко під час прямої телефонної лінії заявив: «У Новоросію Дніпропетровськ увійде обов'язково, так як наші регіони пов'язані історично, ментально та економічно», передають Патріоти України.

У свою чергу мер міста Борис Філатов зреагував на висловлення так: «Торговець курятиною з обличчям дегенерата з сусіднього обласного центру заявив, що наступним у Новоросію увійде Дніпро, оскільки "наші регіони пов'язані історично, ментально та економічно ". Тварина, "прийди і візьми". Після того, як переможеш Великобританію».

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...