Генерал назвав міста, де існує найбільший рівень терористичної загрози

Микола Маломуж зазначив, що у прикордонних з Росією областях існує велика загроза терактів.

Микола Маломуж. Фото: cityband.com.ua

У Харкові, Одесі та Маріуполі зберігається вищий рівень терористичної загрози, ніж в інших містах на травневі свята через географічну близькість до кордону або лінії розмежування з ОРДЛО. Таку думку в коментарі сайту "24" висловив колишній керівник зовнішньої розвідки Микола Маломуж, передають Патріоти України.

За його словами, ці міста залишаються під ризиком масових зіткнень і навіть терористичної загрози. Зокрема в Маріуполі і Харкові – через близьке розташування лінії фронту та можливу активізацію російської агентури. В Одесі – через близькість до Криму, де також розташовані російські сили.

Маломуж заявив, що українській владі також варто особливу увагу звернути на Київ.

"Київ – надзвичайно важливий центр, де генеруються усі сили. У тому числі радикального спрямування, які хочуть використати ситуацію, аби заявити про себе", - розповів екс-керівник Зовнішньої розвідки.

Маломуж впевнений, що, аби убезпечити Україну від різноманітних загроз, спецслужби мають щоденно працювати над виявленням і проведенням профілактичних методів впливу на конкретні групи, де є проросійські та антидержавницькі настрої.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...