"Географічна наука формує патріотизм і національну ідентичність", - Путін

Президент Росії зазначив, що підростаючому поколінню на уроках географії необхідно прищеплювати любов до країни.

Володимир Путін. Фото: https://styler.rbc.ua

Президент РФ Володимир Путін вважає, що географічна наука формує патріотизм і національну ідентичність. Про це повідомляють російські ЗМІ, зазначають Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".

"Поряд з історією Вітчизни, російською мовою, літературою, географія служить основою формування патріотичних цінностей, культурної, національної ідентичності та самосвідомості", — заявив Путін.

Він вважає, що патріотизму підростаюче покоління потрібно вчити саме на уроках географії.

Також президент РФ назвав Російське географічне товариство важливим учасником суспільного життя, і нагадав про відродження всеукраїнських з'їздів вчителів географії, на яких обговорювалися сучасні підходи до викладання цієї науки у школах і вузах.

Нагадаємо, Путін вийшов на зустріч з людьми рівно на півхвилини. Президент Росії Володимир Путін прибув до Нижнього Новгорода на зустріч з бізнесменами. Після неї він вирішив поспілкуватися зі звичайними людьми, які стояли на вулиці біля огорожі.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...