Геращенко пояснила причини тиражування фейкової новини про смерть Панова

Вчора російські ЗМІ почали масово розповсюджувати інформацію про смерть українця у СІЗО.

Артур Панов. Фото: https://tsn.ua

Російські ЗМІ могли розповсюдити інформацію про нібито смерть українця Артура Панова у ростовському СІЗО для того, щоб суд над ним проходив "у тиші" Про це заявила перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко у Facebook, перадають Патріоти України.

"Сьогодні в російських ЗМІ з'явилася підла, ница фейкова новина, що начебто Артур помер у тюрмі. Навіщо російські огидні пропагандисти це роблять? Можливо, аби полоскотати нерви українським дипломатам, нещасній родині заручників, а можливо, і для того, аби бранців не доставляли в судилище і "суди", щоб воно проходило в тиші, без зайвих свідків, навіть без самих невинно й несправедливо обвинувачених, а тільки за участю прокурора і судді", - зауважила вона.

Геращенко додала, що на "суді" у справі Панова буде український консул, однак важливо, щоб там були й європейські дипломати.

Нагадаємо, російське видання "Фонтанка" нещодавно повідомило, що в ростовському слідчому ізоляторі через серцеву недостатність помер громадянин України Артур Панов, якого російська влада звинувачувала в підготовці терористичного акту в Росії.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...