"Гідра корупції": Прокурор заявив про потужний тиск "Народного фронту" на суд через справу Мартиненка

За словами Романа Симківа, вчорашній процес може здивувати міжнародних партнерів України.

Прокурор Роман Симків. Фото:https://hromadske.ua

«В країні, яка декорує себе як правова держава, відбувається ситуація, що депутати певної фракції приходять і зривають суд», - про це заявив прокурор Роман Симків, передають Патріоти України.

Станом на першу годину ночі 22 березня Солом'янський суд Києва оголосив перерву щодо обрання запобіжного заходу для Мартиненка та іншого фігуранта цієї справи Сергія Переломи.

Нагадаємо, що 20 квітня екс-депутата Миколу Мартиненка затримали у справі про розкрадання $17 мільйонів.

Як повідомив керівник САП Назар Холодницький, прокурори клопотатимуть про обрання запобіжного заходу Мартиненку у вигляді арешту на 60 діб з можливістю внесення 300 млн гривень застави.

Також, за словами Холодницького, слідство вимагатиме арешту Переломи на два місяці з альтернативою застави в 100 млн гривень.

У свою чергу, міністри і депутати від «Народного фронту» хочуть взяти на поруки Мартиненка.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...