"Як завжди": Російську ведучу спіймали на брехні (фото)

Марія Бондарева у прямову ефірі зганьбилась на всю країну.

Марія Бондарева. Фото: picsphoto.ru

Російська журналістка Олена Риковцева розповіла, як кореспондент каналу "Росія-24" Марія Бондарева зганьбилася, розповівши дві різні історії про свого нібито діда. Про це журналістка написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Кореспондент каналу Росія-24 Марія Бондарева, яка веде свій репортаж з ходи "Безсмертний полк" під всю цю бравурну музику, пісні, кульки і свято, раптом витягує звідкись із-за пазухи портретик у чорній рамці й говорить:

- Ми, кореспонденти каналу Росія, теж вирішили взяти участь. Я знайшла фотографію свого дідуся. Його звали Іванов Віктор... (вона замислюється) Іванович. Він воював. Але він три роки пробув у полоні. Тому мій тато був змушений взяти прізвище моєї бабусі. Щоб з ними нічого не сталося", - розповіла Риковцева.

Однак, за її словами, буквально через годину прозвучала інша історія.

"Але проходить якийсь час. І та ж кореспондентка того ж каналу Марія Бондарева знову витягає той же портрет! Але текст уже зовсім новий!

- Ось я у черговий раз у нашому ефірі хочу поділитися. Це мій дід. Іванов Віктор Михайлович (тепер Михайлович). Фронтовик. Ветеран Вітчизняної війни. Він воював і знаходився у полоні цілих 3 роки. Але він вижив! Він вийшов на свободу і прожив до 90 років! Тому я хочу сказати йому велике дякую, як і іншим фронтовикам!"- написала журналістка.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...