"Як завжди": Україна замкнула рейтинг найкращих країн Європи для здобуття освіти (фото)

У трійку лідерів увійшли Німеччина, Великобританія і Нідерланди

Випускники. Фото: mobile.dudasite.comУкраїна потрапила в топ-30 кращих країн Європи для отримання вищої освіти. Про це свідчать результати дослідження, проведеного онлайн-платформою Study.EU, передають Патріоти України.

Перші три місця в рейтингу зайняли Німеччина, Великобританія і Нідерланди. Десятку лідерів замикає Норвегія. Україна посіла останнє місце серед 30 країн.

"Якщо дивитися на результати в цілому, стає очевидним одне: кожна країна має свої сильні сторони і свої слабкості. Немає націй, які завжди були серед кращих, або серед гірших, для кожного фактора рейтингу. Розглядаючи три окремі області, більше двох третин всіх ранжованих країн входять в десятку кращих зі списку", - підсумували автори дослідження.

Аналітики оцінювали держави за такими критеріями, як: система освіти, вартість навчання, а також перспективи кар'єрного зростання випускників.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...