"Янукович повернувся": Користувачів мережі обурила картинна посадка дерева львівським чиновником

Під час посадки дерева керівнику Львівської ОДА підстелили штучну траву на звичайну.

Олег Синютка. Фото: expres.ua

Українців обурило те, що губернатору Львівської області Олегу Синютці постелили коврик із штучної трави, коли той показово садив дерева у дворі облдержадміністрації. Обурений пост опублікував на своїй сторінці у соцмережі Facebook Павло Хомів, передають Патріоти України.

"Це львівський губернатор Синютка, якому стелять коврик для того, щоб він у начищених мештиках кинув кілька лопат землі і посадив дерево... І на це все стільки наших видатків? Коврик, журналісти, фото, місце в ЗМІ, деревця мабуть за державні кошти, лопата... Нафуя це все? Що воно покаже? Що два Де Білла в робочий час бавляться лопатками в землі? А платити робочим гідну зарплату, а податки не красти, а купувати багато дерев і засаджувати вирубані ліси? До чого котиться цей театр?" - написав він.

"Губернатору Львівської області підстелили штучної трави на живу, щоб він штиблети свої не забруднив, при імітації посадки дерева. Олег Синютка, тобі не соромно? А в цей час десь там, в Львівській області, пиляють і п**дять лісок, та, Синютка? Або ти про це не знаєш?" - додав він.

Користувачі соцмережі пожартували, що у губернатора повинна була би бути ще й золота лопата.

Крім цього, Синютку порівняли з колишнім президентом України Віктором Януковичем, який "садив дерева без доріжок".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...