Як піднімаємо економіки сусідів: Українці - ідеальні іммігранти. В ЄС починається шалена битва за цих трудяг - Rzeczpospolita

В Європі починається боротьба за "хороших іммігрантів", які забезпечать країнам економічне зростання.

Заробітчани. Фото: leopolis.news

"Давайте приймемо українців – це практично ідеальні приїжджі" - під таким заголовком вийшла стаття у виданні Rzeczpospolita, передають Патріоти України.

Газета зазначає, що після того, як ЄС скасує візовий режим для громадян України, багаті держави Євросоюзу будуть боротися за українських працівників.

"На даний момент в Польщі днем з вогнем не знайти українців, які користуються соціальною допомогою, в той час, як в Швейцарії близько 90% мігрантів отримують допомогу. Українці не лише працюють і заробляють, але, що найголовніше, платять податки, тому жодним чином не обтяжує країну, яка їх приймає", – підкреслює газета.

Статистика поліції не показує серед українських мігрантів високий рівень злочинності.

Опитування, проведені на замовлення Союзу підприємців і роботодавців Польщі, підтверджують, що українці є найбільш бажаними працівниками. Вони випереджають навіть чехів, американців і французів, не кажучи вже про жителів Близького Сходу і Північної Африки.

"Проблеми з іммігрантами в Західній Європі показують, що нічого занурюватися в політкоректність і впускати в країну небажані нації, тому що це може привести до соціальних конфліктів. Ми хочемо українців – так давайте їх приймати. Це практично ідеальні іммігранти. Польща не може конкурувати з багатими країнами Заходу економічними стимулами, але може – відкритістю. І варто про це замислитися", - підсумовують в польському виданні.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...