"Інформація про можливу трирічну дискваліфікацію України – лише чутки" – Євген Ніщук

Міністр зазначив, що українська влада у питанні заборони в'їзду для представниці Росії діяла лише у рамках законів.

Євген Нищук. Фото: https://eurovision.ua

Наразі інформація про те, що Україну можуть дискваліфікувати на три роки від участі в Євробаченні через скандал щодо учасниці від Російської Федерації, не є достоменно підтвердженою. Про це повідомив міністр культури Євген Ніщук в інтерв’ю Eurovision.ua, відповідаючи на питання, чи насправді ця ситуація може скінчитися таким чином для України, передають Патріоти України.

"Поки не готовий коментувати цю ситуацію, тому що інформація щодо дискваліфікації України на три роки – лише чутки. Ми не маємо ніяких офіційних листів, щоб про це говорити", – відповів міністр.

"Україна – відкрита мультикультурна країна, проте ситуація із представницею Російської Федерації на Євробаченні – це очевидна провокація. І тут всі наперед розуміли, що є конкретні закони України. Ми перебуваємо фактично у стані війни. У кожній країні є закон, і питання закону не обговорюється. Тому ми зробили все так, як того вимагав закон", – пояснив посадовець.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...