Іноземний студент побив українця через зроблене йому зауваження (фото)

Віталій Чеверда зробив зауваження іноземцю через те, що він плював на пам'ятник.

Віталій Чеверда. Фото: http://fakty.ua

Лікарі 1-ї міської лікарні Полтави борються за життя 36-річного Віталія Чеверда, якого бригада «швидкої» доставила в лікувальний заклад з проломленим черепом, ранами обличчя та тулуба. Такі травми чоловік отримав за те, що зробив зауваження іноземному студентові, який плюнув на пам'ятник Миколі Гоголю, зазначають Патріоти України з посиланням на "Факты". Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

«Виталий с товарищем сидели на скамейке перед памятником, а рядом находилась группа иностранных студентов в количестве шести-семи человек», — рассказал подробности происшествия интернет-изданию «Полтавщина» брат потерпевшего Сергей Чеверда.

Виталий увидел, как один из них плюнул на монумент писателю и пристыдил. Это вызвало неожиданную агрессию со стороны хулигана. Завязалась потасовка, в результате чего Виталий оказался на асфальте, и в этот момент иностранец еще и прыгнул ему на голову.

Травмы получили представители одной и другой стороны: друг Виталия Чеверды Сергей получил сотрясение мозга, а зачинщик ссоры — перелом руки в нескольких местах.

Личность человека, который пренебрежительно повелся по отношению к памятнику всемирно известного писателя, установлена. Им оказался студент Национального медицинского университета имени Богомольца, приехавший из Киева в гости к своим друзьям на праздники. Октябрьским районным судом Полтавы ему избрана мера пресечения — содержание под стражей. Своей вины студент на отрицает. За нанесение умышленных тяжких телесных повреждений в отношении него открыто уголовное производство.

А защитник памятника находится в реанимации — ему сделали трепанацию черепа, удалив гематому размером с теннисный мячик и часть височной кости.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...