"Хай світ дізнається, якою ціною нам далося проведення "Євробачення-2017", - Кабакаєв

Семен Кабакаєв відзначив, що після пісенного конкурсу симпатиків України має побільшати.

Євробачення-2017. Фото: http://patrioty.org.ua

Сьогодні в столиці України відбудеться офіційна церемонія відкриття "Євробачення-2017"? зазначають Патріоти України з посиланням на Семена Кабакаєва. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Несмотря на все беды и горе, которое мы переживаем за эти три года, это отличный способ поднять престиж страны. Показать зарубежным гостям Украину во всех ее ракурсах. С отличной столицей, в которой много исторических мест, восхитительная архитектура и прекрасная весна. С войной, которая каждый день забирает жизни лучших.

Самое важное, что несмотря на все проблемы, мы продолжаем жить. Пытаемся менять страну. Сейчас нет ни одного моего знакомого, который бы не сказал, что Украина не изменилась.

Да у нас много проблем: фейковые реформы, война, коррупция можно и дальше долго перечислять, но самое важное, что мы меняемся, меняется сознание и подход к жизни.

Я хочу попросить вас, если вы будете общаться с иностранцами во время проведения конкурса, расскажите им, расскажите, что мы переживаем и к чему стремимся, и что несмотря на все проблемы, мы хотим и меняем. Расскажите о России и о том, что она делает, как врет и как вторглась с войной в нашу страну.

Очень правильно, что на Крещатике поставили выставку "Переможці" пускай каждый видит и помнит, что у нас происходит и какой ценой нам это достается.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...