Харківські волонтери закликають допомогти військовим, яких доправляють із зони АТО до міського шпиталю (фото)

Волонтери повідомляють про гостру недостачу речей для бійців АТО.

Бійці ЗСУ. Фото:http://kh.depo.ua

У Харкові військовий шпиталь продовжує приймати хворих, травмованих і поранених військовослужбовців, котрі беруть участь в АТО на Донбасі. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомляють волонтери громадської організації "Сестра милосердя АТО/Харків", котрі опікуються хворими і пораненими солдатами у харківському Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, передають Патріоти України.

За відомостями волонтерів, зараз у шпиталь терміново потрібні: вода, поїлки 0,5 та 0,75 літрів, пелюшки одноразові памперсні, труси великих розмірів, футболки, два бойлера по 80-100 літрів, речі особистої гігієни.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...