П'яним ліз в гуртожиток: У Харкові загинув студент, зірвавшись з балкона

Вранці 18 квітня в 25-й міській лікарні помер студент Харківського індустріально-педагогічного коледжу, який вночі зірвався з висоти третього поверху.

Гуртожиток. Фото: http://newsroom.kh.ua

В 2:57 в лікарню привезли хлопця 1996 року народження з відкритою черепно-мозковою травмою, переломами кісток основи черепа і носа, а також ударами м'яких тканин обличчя. Через п'ять годин потерпілий помер, не приходячи до тями, зазначають Патріоти України з посиланням на NewsRoom

Поліцейські встановили, що нетверезий студент спробував забратися на балкон своєї кімнати на третьому поверсі гуртожитку, проте втратив рівновагу і зірвався вниз. Про те, що трапилося повідомили родичам загиблого, за даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ( "вбивство") з поміткою "нещасний випадок".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...