"Кличко приклад для наслідування", - Джошуа після бою з українцем

Поєдинок Кличко – Джошуа відзначився неабиякою інтригою і справжнім драматизмом

Кличко-Джошуа. Фото: patrioty.org.ua

"Я не ідеальний, але працюю над собою. Можна бути феноменальним бійцем, але бокс — це, в першу чергу, характер. Після нокдауну я бився серцем. Це був єдиний шанс перемогти. Тільки в таких боях ти дізнаєшся, що насправді з себе уявляєш… Подивимося, чи вимагатиме він (Володимир Кличко. – Ред.) реванш, але в будь-якому разі дякую йому за цей бій. Володимир залишається прикладом для наслідування", – сказав Джошуа, передають Патріоти України.

У свою чергу Володимир Кличко також вже встиг прокоментувати результати бою.

Нагадаємо, Володимир Кличко нокаутом програв бій Ентоні Джошуа. Британець об’єднав три чемпіонські пояса IBO, IBF і WBA.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...