Користувачі мережі жорстко познущались над російським дипломатом (фото)

Користувачі мережі на сайті Вікіпедія підкоригували біографію заступника постійного представника РФ в ООН Володимира Сафронкова після його скандальної промови.

Володимир Сафронков. Фото: russiaun.ru

Анонімний користувач додав до біографії російського дипломата вигаданим епізод, який миттєво розлетівся по соціальним мережам, передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

"Закінчив рязанське Професійне училище № 3, де великий вплив на нього мав нічний сторож Василь. Спілкуючись з Василем, Володимир Карпович перейняв майстерність риторики сторожа і віртуозне володіння обсценної лексики", - йдеться в статті. У поточній версії статті даний фрагмент був видалений.

"Двірник Василь навіть не уявляє, який вплив він справив на розвиток російської дипломатії", - написала на своїй сторінці у Facebook Аліса Пивоварчик.

Раніше відомий російський карикатурист Сергій Йолкін у зв'язку зі скандальною поведінкою заступника постійного представника РФ в ООН Володимира Сафронкова зобразив новий логотип російського МЗС.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...