"Кремль вчергове програв": Чорногорія остаточно звільнилась від впливу Росії

У російському керівництві розпочалась справжня істерія через вступ Чорногорії до складу НАТО.

Володимир Путін. Фото: styknews.info

Бажання карликової Чорногорії вступити до Північноатлантичного альянсу по справжньому розлютило російське керівництво, адже Кремль мав дуже потужні плани пов'язані з розміщенням свого флоту на території цієї держави, зазначають Патріоти України з посиланням на Олександра Палія.

Звідки така істерика Росії щодо вступу до НАТО крихітної Чорногорії, аж до спроби вбити керівництво цієї держави й організувати, як каже прокуратура Чорногорії, "велетенську кількість терористичних акцій", включно з підривом проросійської демонстрації?

Адже тепер сам Кремль заявляє, що "додана вартість від Чорногорії для НАТО наближається до нуля", мовляв, у 670-тисячної країни кумедна за розміром армія.

Річ у тім, що Кремль реально намагався організувати кривавий хаос ыз метою дати російському флотові закріпитися, як нині в Тартусі в Сирії, прямо в серці зони контролю НАТО. До речі, неподалік від Об'єднаного командування ОЗС НАТО в Неаполі. Російський флот на Адріатиці – рожева мрія Кремля – крім дестабілізації Середземномор'я вирішував і таке периферійне завдання, як можливість зміцнити проросійський курс Сербії. Тепер такий курс стає практично неможливим, оскільки країна повністю оточена країнами ЄС і НАТО.

Ставки були великі, проте Кремль програв – завдяки чорногорським і західним спецслужбам, а також тому, що в Чорногорії люди не звикли так брехати, як у Росії. Казати на чорне біле чорногорцям якось незручно і незвично.

Тому вітаємо справді братську Чорногорію – навдивовижу красиву країну, у якій у школі учать, що предки чорногорців прийшли на Балкани з України.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...