"Кривава стрілянина у Княжичах": До яких висновків дійшло слідство (фото)

Близько півроку назад сталась страшна трагедія у селі під Києвом.

Наслідки перестрілки у Княжичах. Фото: prompolit.info

Півроку тому в селі Княжичі під Києвом сталась перестрілка між різними підрозділами поліції. Внаслідок цієї стрілянини загинуло п’ятеро правоохоронців. Та результатів розслідування цієї гучної справи досі немає, зазначають Патріоти України з посиланням на "24 Канал".

4 грудня 2016 року у селі Княжичі під Києвом поблизу будинку № 22 по вулиці Шептицького під час нічної перестрілки між різними підрозділами МВС України загинуло п’ятеро поліцейських.

Двоє – співробітники поліції охорони.

Двоє – співробітники оперативної служби.

Та начальник відділу КОРД.

Убиті через трагічне непорозуміння, переконаний радник міністра внутрішніх справ нардеп Антон Геращенко за кілька годин після стрілянини.

Минуло шість місяців. Це цілком достатній час для того, щоб знайти винних у трагедії і передати справу до суду. Але офіційне слідство чомусь не поспішає говорити правду про те, що сталося тієї ночі.

Розслідування Генпрокуратури досі незакінчене. Та й взагалі невідомо, чи буде хтось покараний за п’ять смертей поліцейських.

Так що насправді сталося півроку тому в селі Княжичі, де внаслідок перестрілки загинуло п’ятеро поліцейських? Та що приховують високі чини про цю криваву ніч – дивіться у розслідуванні журналістів

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...