"Ласкаво просимо": Черговий російський артист потрапив у "санкційний список" сайту "Миротворець"

В'ячеслав Малежик потрапив до списку сайту через гастролі у Росії.

В'ячеслав Малежик. Фото: ruspekh.ru

Радянський і російський естрадний співак, а також заслужений артист Росії В'ячеслав Малежик потрапив у базу злочинців українського центру "Миротворець". Про це свідчить запис у розділі "Чистилище" на сайті організації, передають Патріоти України.

У базу Малежик потрапив через заперечення російської агресії, підтримки окупаційного режиму. Крім того, він із порушенням українського законодавства гастролював в окупованому Росією Криму.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...