"ЛНР" завершило "перереєстрацію" українських вугільних підприємств

Народний депутат Дмитро Тимчук заявив, що так звані органи влади "ЛНР" завершили реєстрацію вугільних підприємств області на "свої органи".

Озброєний терорист на шахті. Фото:espreso.tv

"Міністерство юстиції ЛНР" завершило перереєстрацію українських вугільних підприємств в окупованих районах Луганської області, прив'язавши їх до "ЗАТ "Внешторгсервіс "ЛНР", повідомив нардеп, передають Патріоти України.

"У "державному банку ЛНР" зарезервовано розрахункові рахунки для зазначених структур. Працівникам "Ровенькиантрацит", "Свердловантрацит", "Краснодонвугілля" (раніше підконтрольні Р. Ахметову) вказано на необхідність подати заяви про звільнення з цих підприємств і про прийом на роботу в "ЗАТ "Внешторгсервіс" ЛНР". При цьому, співробітникам "правоохоронних органів ЛНР" поставлено завдання блокувати виїзд співробітників вугільних підприємств, насамперед менеджменту й висококваліфікованих фахівців, на підконтрольну Україні територію", - написав він.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...