Медвєдєв вперше прокоментував скандальне розслідування Навального

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медвєдєв зазначив, що оприлюднення розслідування Фонду боротьби з корупціією стосовно його "таємних статків" носило виключно пропагандистський характер.

Прем'єр-міністр РФ Медвєдєв Д.А. Фото:klad.life

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв спокійно ставиться до нападок на свою адресу з боку опозиції. Дії ж тих, хто намагається вивести людей на акції протесту заради власних цілей, глава уряду назвав ганебною поведінкою для досягнення шкурних інтересів, повідомляє ТАСС. Новину передають Патріоти України.

"Що стосується мого персонального ставлення, у мене в цілому нерви міцні, інакше б я не міг працювати на тих посадах, на яких я працював - президентом, в уряді", - сказав він на зустрічі зі співробітниками одного з підприємств Тамбовської області. "Якби я кожен раз реагував на подібного роду нападки, на подібного роду провокації, то мене просто б не вистачило на нормальну роботу", - зізнався прем'єр.

"У мене позиція в цьому сенсі абсолютно проста: я продовжую працювати, робити свою справу, це моя відповідальність перед громадянами Російської Федерації", - заявив Медведєв. Він вважає, що за роки роботи у нього виробився певний імунітет. "Без такого імунітету на такій роботі майже нереально зберегтися. Провокації ж - це найпростіше, що можна зробити", - сказав він.

Акції заради шкурних інтересів

Медведєв висловив переконання в тому, що акції протесту і нападки на уряд влаштовують ті, хто прагне досягти своїх політичних цілей. "Кому це вигідно? Це вигідно тим, хто замовляє подібного роду (компрометуючі) сюжети, матеріали. Це, як правило, люди, у яких є цілком конкретні політичні цілі", - сказав Медведєв у відповідь на прохання прокоментувати звинувачення, які з'явились на нього в інтернеті.

"Чого люди домагаються цими матеріалами? Вони природно намагаються показати, що влада веде себе погано, а вони - краще за всіх інших. Іншими словами ці всі сюжети, які знімають, - і, до речі, знімають за великі гроші, і причому гроші ці збирають, звичайно, не у народу, а там є приватні спонсори, які за всім за цим стоять, - вони спрямовані на досягнення цілком конкретного політичного результату ", - сказав Медведєв, коментуючи розміщений в інтернеті фільму про приписувані йому об'єкти нерухомості.

Все це робиться за принципом "компоту", вважає прем'єр. "Беруть там всяку різну муть, нісенітницю всяку збирають про мене, якщо це стосується мене, про моїх знайомих, і про людей, про яких я взагалі ніколи не чув. Про якісь місця, де я бував. Про якісь місця, про які я теж ніколи не чув. Збирають там якісь папірці, фотографії, одяг. Потім створюють такий продукт і пред'являють його ", - сказав Медведєв.

За його словами, людині, яка дивиться це, складно у всьому розібратися. "А якщо за це ще добре заплачено, то продукт виходить досить добротний. І все б нічого, якби за цим не стояло цілком певна історія, яка полягає в тому, щоб постаратися витягнути людей на вулиці і домогтися своїх політичних цілей", - зазначив прем'єр .

Медведєв сказав, що "тим не менше через соціальні мережі молодь витягують, ця молодь виходить з певними гаслами, причому, виходить, на жаль, з порушенням закону, тобто, по суті, їх підставляють під правоохоронну машину, а вони через це потім страждають ". "Це ганебна позиція, це просто спосіб досягти власних шкурних цілей. Я по-іншому це охарактеризувати не можу", - заявив глава кабміну.

За його словами, політичні цілі авторів подібних матеріалів абсолютно очевидні. "Той персонаж, про який ви говорите, відкрито говорить:" Всі погані, виберіть мене президентом! "Так, без будь-якого сорому. І при цьому тягне на вулиці людей. Причому, дуже часто - неповнолітніх, що, на мій погляд, взагалі практично злочин ", - сказав глава уряду, уточнивши, що це "робить їх заручниками власної політичної програми". "Причому, персонаж цей, як відомо, судимий, і в цьому плані ніяких ілюзій бути не повинно", - впевнений голова уряду.

На завершення зустрічі з прем'єром співробітники підприємства побажали Медведєву "триматися". "Зазвичай я кажу триматися, але і ви мені теж побажали, спасибі велике", - зауважив він.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...