Медвєдєв заговорив про закінчення боротьби з терористами у РФ

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медвєдєв зазначив, що російським правоохоронцям вдалось завдати дуже потужного удару по силах терористів, які час від часу тероризують всю країну.

Прем'єр-міністр РФ Мєдвєдєв Д.А. Фото:https://tsn.ua/


Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв вважає, що РФ "вдалося сильно наступити на горло терористам", але треба довести цю боротьбу до кінця, повідомляє Українська правда. Новину передають Патріоти України.

Про це він сказав, спілкуючись з працівниками м'ясопереробного підприємства в Тамбовській області.

"Ця проблема (тероризму) для нашої країни не нова, боротьба з тероризмом ведеться не перший рік, десь нам сильно вдалося їм на горло і активність терористів суттєво зменшилася", - заявив він.

За його словами, "відбуваються такого роду злочину, коли жертвами терористів стають безневинні люди, які не мають відношення до державної влади, ні до кого персонально, а просто вибирається випадкова мета, відбувається вибух".

"Це, звичайно, дуже важко для нашої країни, але цю боротьбу треба довести до кінця, тому що в іншому випадку такого роду події будуть відбуватися частіше, а не рідше", - сказав Медведєв.

Як відомо, 3 квітня близько 14:00 на перегоні між станціями "Сінна площа" і "Технологічний інститут" вагоні метро стався вибух. На іншій станції метро було знайдено сумку із вибуховим пристроєм.

За останніми даними, у результаті теракту загинуло 14 людей, ще 45 були госпіталізовані.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...