"Мені плювати на ставки букмекерів", - лідер колективу, який представлятиме Україну на "Євробаченні-2017"

Женя Галич визнає, що для їхнього колективу не важливі прогнози, у хлопців - свої завдання, які вони намагаються вирішити і втілити в життя.

O.Torvald. Фото:escunited.comНезважаючи на те, що на "Євробаченні", як і на будь-якому заході такого рівня, все дуже таємно, Женя Галич, лідер гурту O.Torvald, який представить нашу країну на "Євробаченні-2017" поділився своїми думками. O.Torvald виступлять відразу в фіналі 13 травня (країна, що приймає конкурс, автоматично потрапляє до фіналу), зазначають Патріоти України з посиланням на "КП в Україні". Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

- Женя, что мы увидим в вашем номере?

- Понятия не имею. Мы еще не были в МВЦ, приедем туда, будем смотреть.

- Но у вас же были репетиции?

- Да. Мы пока готовим только музыкальную часть - звук, вокал... Как только приедем в МВЦ, будем ставить номер.

- Да ладно, говорите, что не знаете, каким будет номер - не серьезно это. Сохраняете интригу?

- Ну, ладно, все я знаю. Я не могу вам рассказывать. У меня контракт и штрафные санкции. Я лично пообещал президенту, что не буду рассказывать об этом.

- Хорошо. Скажите, есть ли у вас конкуренты среди участников?

- Да. А что это за группа сейчас играет?

- SunStroke Project из Молдовы. Кстати, ребята сказали, что вы знакомы, и познакомились они с вами в Нидерландах.

- Они врут (смеется).

- Вас не расстраивают прогнозы букмекеров, которые ставят Украину в середину списка из 42 стран?

- Уровень моего пофигизма – как гора Эверест. Мне плевать на ставки букмекеров, на все остальные прогнозы. Какая разница, что они говорят?! Главное – как ты будешь выглядеть на сцене, что ты скажешь и донесешь людям. Вы представьте: вы начинаете встречаться с парнем, а мама, бабушка постоянно вам говорят: ой, он непутевый, не будь с ним, он тебя бросит… Вы же не будете их слушать?! Вы будете пробовать. Так и мы. У нас есть свои задачи, мы стараемся их решить и воплотить в жизнь.

- У вас сейчас такой график напряженный. С новорожденным сыном успеваете понянчиться?

- Я как раз минут 20 назад укладывал его спать.

- А Ева (дочь, 3.5 года) поет с вами ваши песни?

- Да, постоянно.

- Ваша семья будет с вами в МВЦ?

- Нет. Это очень ответственно. Там я не смогу уделить им время, поэтому мы решили, что они будут смотреть по телевизору и не нервничать.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...