Молода заступниця Авакова пішла на підвищення

Анастасія Дєєва займає посаду заступника міністра внутрішніх справ.

Анастасія Дєєва. Фото: expres.ua

До складу Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України введено ряд нових осіб. Про це йдеться в Указі №116 від 24 квітня, розміщеному на сайті Глави держави, передають Патріоти України.

Серед них – Анастасія Дєєва, яка у 24 років стала заступницею міністра внутрішніх справ України з питань європейської інтеграції.

Згідно з документом, до складу Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України введено заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань європейської інтеграції Наталію Бойко, заступника міністра фінансів України, національного координатора з питань співробітництва України з НАТО у сфері ресурсного (фінансового) забезпечення Андрія Граділя, заступника міністра внутрішніх справ України з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву, виконуючого обов’язки голови Державної інспекції ядерного регулювання України Бориса Столярчука, заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгія Туку.

Крім того, затверджено заступником голови Комісії першого заступника міністра закордонних справ України, національного координатора з питань співробітництва України з НАТО у сфері зовнішньої політики Вадима Пристайка.

Водночас зі складу Комісії виведено М. Акопян, І. Діденка, Т. Кілочицьку, С. Марченка.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...