"Мрія Путіна": У мережі з'явились фото будівництва Керченського мосту

Влітку 2017 року два російських виші направлять 90 студентів на будівництво Керченського мосту в аннексований Росією Крим.

Керченський міст. Фото: https://apostrophe.ua

Опубліковані нові фотографії будівництва моста через Керченську протоку в окупований Росією Крим. Фото розміщені на сайті "Крымский мост", передають Патріоти України.

Заявляється, що вже споруджено 50% опор мосту, в тому числі всі сухопутні опори автодорожньої частини, а перекрито прольотами більше 3 км мосту.

"До травня ми завершили виробництво робіт на половині опор мосту: 595 опор виконано 298. Основну частину склали опори автодорожньої частини, введення якої планується на рік раніше, ніж залізнична", - сказав начальник ФКУ Упрдор "Тамань" Роман Новіков.

Зазначається, що загальна протяжність морських ділянок мосту в Крим становить понад 6 км з 19 км. В акваторії планується побудувати в цілому 170 опор, з яких 25 вже встановлені.



Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...